Program prelungit în weekend, la punctul de trecere a frontierei de la Foeni!

Vești bune pentru cei care doresc să călătorească în Serbia, sau să intre în țară prin punctul de trecere de la Foeni.

La solicitarea autorităţilor publice locale române şi sârbe, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, în perioada 1 – 3 iulie 2017, Punctul de Trecere a Frontierei Foeni (localitate de pe teritoriul României) – Jasa Tomic (localitate de pe teritoriul Serbiei) va avea program prelungit până la ora 24.00. 

CITEȘTE ȘI: Vrei un bilet gratuit la UNTOLD? Vezi aici ce trebuie să faci

Scopul prelungirii programului normal de funcţionare, care în mod normal este între orele 08.00 – 20.00, îl reprezintă desfăşurarea unei competiţii sportive în cadrul proiectului de cooperare transfrontalieră „Sport şi Toleranţă”.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! Șobolanii umblă nestingheriți printre copii, în curtea unui spital din vestul țării

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Reamintim participanților la traficul transfrontalier că trecerea frontierei române spre Serbia se poate face în baza unui document de călătorie valabil (carte de identitate sau paşaport), iar buletinele de identitate vechi nu pot fi folosite la trecerea frontierei. Totodată, reamintim și faptul că ieşirea din ţară a cetăţenilor români minori este posibilă doar dacă sunt însoţiţi de către o persoană fizică majoră şi numai în anumite condiţii”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.