Skip to main content

Program extins la Buletine, în weekend, pentru eliberarea vizelor de flotant! Sunt ultimele zile în care se mai pot depune cereri

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program extins în acest weekend! Asta pentru a rezolva numărul mare de solicitări în ceea ce privește acordarea vizelor de flotant.

Legea spune că documentul trebuie emis cu cel puţin două luni înainte. Atenţie însă! Termenul e valabil doar pentru alegerea primarilor din 9 iunie. Pentru celelalte scrutinuri, actele trebuie să aibă o vechime de cel puțin jumătate de an.

În acest context, ținând cont că sunt ultimele zile în care cei care se mai pot face vizele de flotant pentru alegerile locale, Direcția de Evidență a Persoanelor Timișoara a adaptat programul de lucru cu publicul pentru rezolvarea rapidă a solicitărilor și va primi cereri și va elibera acte de identitate în următoarele zile și ore:

Sâmbătă, 06 aprilie – 09:00 – 13:00

Duminică, 07 aprilie – 09:00 – 13:00

Actele de identitate depuse pentru înscrierea mențiunii privind stabilirea reședinței primite la ghișeu până la data de 04 aprilie vor fi eliberate sâmbătă, iar actele depuse la ghișeu până la data de 05 aprilie vor fi eliberate duminică.

De asemenea, vor fi eliberate și cărțile de identitate tipărite până la data de 05 aprilie.

Cererile se depun fără programare.

Pentru informații suplimentare sau clarificări, vă rugăm să contactați Direcția de Evidență a Persoanelor la adresa de e-mail: evpers@primariatm.ro sau la numerele de telefon: 0256/499359; 0256499476.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.