Skip to main content

Profesioniștii în audit și fiscalitate se reunesc la Timișoara pentru un eveniment de referință: Conferința Regională de Contabilitate, Audit și Fiscalitate

A fi om!

Departamentul Contabilitate și Audit din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează, în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara, Camera Auditorilor Financiari din România, Camera Consultanților Fiscali și Young Accountants Association, Conferința Regională de Contabilitate, Audit și Fiscalitate (ediția a IV-a).

Evenimentul va avea loc pe data de 6 decembrie 2024, în amfiteatrul de la sediul DGRFP Timișoara, str. Gh. Lazăr, nr. 9B – acces lateral, în intervalul 9:00 – 15:15, și are scopul de a coagula mediul academic, mediul instituțional și mediul socio-economic din regiunea de vest a țării.

Conferința este structurată pe trei secțiuni principale: Contabilitate, Audit și Fiscalitate, iar temele ce vor fi abordate sunt legate de digitalizarea sistemului fiscal din România, pachetul VIDA, raportarea ESG, problematici actuale legate de raportarea IFRS, contabilitate și fiscalitatea criptoactivelor etc.

La conferință vor participa, pe lână reprezentanți ai organismelor profesionale, mediului academic și administrației fiscale locale și domnul Iulian Ardeleanu, directorul Direcției generale de legislație fiscală și reglementări vamale și contabile din cadrul Ministerului Finanțelor, precum și domnul Albert Fruth șeful Biroului Elaborare Strategii și Informatizare, Unitatea de Management al Informației din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală responsabil cu implementarea „e-urilor”.

„Organizarea de catre mediul academic împreună cu mediul socio-profesional și organismele profesionale a unor evenimente adresate profesioniștilor din domeniile contabilitate, audit și fiscalitate vine să consolideze sfera activităților de formare profesională continuă. Aflat la a patra ediție, evenimentul atrage reprezentanții autorităților fiscale naționale și regionale, organismelor profesionale cele mai reprezentative și impliate în domeniu care sunt parteneri atât cu mediul academic, cât și cu mediul socio-economic. Se creează astfel oportunitatea pentru o mai bună implicare, transparentizare și comunicare a tuturor părților interesate”, spune profesor univ. dr. Bunget Ovidiu Constantin, directorul Departamentului Contabilitate și Audit.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş invită publicul timișorean la prima ediție de iarnă din acest an a Salonului Industriei Ușoare care va avea loc în perioada 05 – 09 februarie.
După o perioadă în care fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu s-a abținut să-și afișeze părerile despre administrația locală pe rețelele de socializare, mai ales că este și consilier personal al președintelui CJT, acum, revine în forță și lansează critici dure asupra fostului său oponent, Dominic Fritz.
Mai bine de o oră au dezbătut consilierii locali din Timișoara propunerea primarului Dominic Fritz, de a înființa o nouă societate care să se ocupe de curățenia orașului.