Prins în timp ce atenta la cutia milei!

Un tânăr de 22 de ani a fost prins de polițiști în timp ce încerca să fure dintr-o biserică!

Oamenii legii l-au reținut pe bărbat, iar după ce au început cercetările, aceștia au mai descoperit că tânărul este bănuit de comiterea a trei furturi din autoturisme și o tentativă de furt din auto.

Polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat în flagrant delict un tânăr de 22 de ani, care încerca să sustragă bunuri dintr-un lăcaș de cult. Extinzând cercetările, s-a stabilit că acesta este bănuit de comiterea a trei furturi din autoturisme și o tentativă de furt din auto. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută în jurul orei 23.00. Polițiștii Secției 1 Timișoara au depistat, în flagrant delict, un tânăr de 22 de ani, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un lăcaș de cult. Mai exact, acesta ar fi pătruns, prin efracție, în lăcașul de cult, situat pe strada Ștefan cel Mare, însă nu a reușit să sustragă bunuri din interior, fiind declanșat sistemul de alarmare.

Totodată, extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleiași seri, tânărul, prin spargerea geamului portierei, ar fi sustras bunuri (radiocasetofoane, unelte și documente) din trei autoturisme parcate pe raza municipiului și ar fi încercat să fure bunuri dintr-un al patrulea vehicul.

Prejudiciul în valoare de 3.500 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate păgubiților.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.