Primul caz de gripă din Timiș, confirmat la un copil. Un alt băiețel de doi ani, suspect

A fost confirmat primul caz de gripă din județul Timiș. Un copil de doar doi ani a fost internat de urgență la Spitalul de Boli Infecțioase “Victor Babeș”.

În urma analizelor, se pare că băiețelul este infectat cu virusul gripal de tip A H1N1 și are bronhopneumonie.

CITEȘTE ȘI: Doi oameni au ars de vii, într-un incendiu violent! Flăcările au cuprins un tren din Gara de Nord

“Este vorba despre un copil de de doi ani, un băiat, din Timișoara, internat de săptămâna trecută.  A fost internat pentru febră, tuse uscată, stare generală influențată. În urma radiografiei, ne-am pus suspiciunea de gripă complicată cu o bronhopneumonie. S-au recoltat probele pentru serologie și ieri am primit confirmarea”, a declarat doctorul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecțioase “Victor Babeș” din Timișoara.

Totodată, un alt băiețel de doi ani, care suferă de insuficiență respiratorie, a fost internat în spital, fiind suspect de gripă. Testul rapid a ieșit pozitiv, însă medicii așteaptă confirmarea analizelor de la laborator.

CITEȘTE ȘI: Poliţist drogat, prins la volanul unei maşini! Ce riscă agentul acum?

Medicii din Timiș susțin că, de la începutul campaniei de vaccinare, au făcut aproape 20.500 de vaccinuri antigripale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.