Skip to main content

Primăria Timișoara, victorie în instanță împotriva fostului director de la Patrimoniu, Florin Răvășilă! Tribunalul a admis cererea de anulare a dispoziției de încadrare în funcție

Primăria Timișoara a câștigat procesul de anulare a concursului în baza căruia Florin Răvășilă a devenit, în anul 2019, director executiv al Direcției Clădiri, Terenuri I Est.

În plus, Tribunalul Timiș a admis cererea de anulare a dispoziției de încadrare a acestuia în funcția de director emisă în 2019.

Dispoziția prin care Florin Răvășilă a fost numit director la o direcție special înființată pentru el s-a făcut în baza unui concurs de angajare măsluit de fosta administrație și anulat acum de instanță. Este o victorie juridică care a început cu plângerea penală pe care am făcut-o când am descoperit fraudarea concursurilor”, a declarat primarul Dominic Fritz. 

Mai exact, în urma dosarului deschis de DNA, la sesizarea primarului Dominic Fritz, fosta șefă de la Resurse Umane, Rodica Aurelian și două funcționare implicate în fraudarea concursurilor au încheiat acord de recunoaștere a vinovăției.

Cele două funcționare au recunoscut că, la cererea Rodicăi Aurelian, au redactat lucrările a cinci, respectiv nouă candidați agreați. Întrucât au fost anulate doar lucrările scrise, Primăria Timișoara s-a adresat instanței pentru anularea concursurilor și dispozițiilor de încadrare în funcții.

Din cele 18 dosare înaintate de municipalitate, două au primit deja soluție favorabilă la Tribunalul Timiș, iar celelalte se află pe rol.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.