Skip to main content

Prima serie a cursului gratuit de lucrător în comerț, finalizată cu succes!

În calitate de coordonator al proiectului “Vestul calificat”, CCIA Timiș anunță finalizarea în data de 15 noiembrie 2020 a primei serii a cursului de lucrător în Comerț. 

Cursurile au început în cursul lunii septembrie a.c. și s-au desfășurat în sistem clasic la Centrul Regional de Afaceri Timișoara. După încheierea modulului teoretic de 120 de ore, cei 20 de cursanți, angajați ai societății AGIL SRL, vor efectua 240 de ore de practică în unități comerciale din Timișoara și din localitățile din proximitate.  

După finalizarea cursului, participanții vor dobândi competențe referitoare la:

 Igiena și securitatea muncii

 Lucrul în echipă

 Organizarea locului de muncă

 Pregătirea pentru integrarea la locul de muncă

 Tranziția de la școală la locul de muncă

 Rezolvarea problemelor

 Satisfacerea cerințelor clienților

 Comunicarea profesională

 Protecția consumatorului

 Organizarea unității comerciale

 Administrarea mărfurilor

 Patrimoniul unității comerciale

 Analiza ofertei de mărfuri alimentare

 Analiza de mărfuri nealimentare

 Aprovizionarea cu mărfuri a sălii de vânzare.

Examenul final va fi susținut cu o comisie din partea Autorității Nationale pentru Calificări (ANC). La absolvire, absolvenții vor primi certificate cu recunoaștere națională și europeană, emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației și eliberate împreună cu suplimentele descriptive în care se menționează competențele dobândite. Cursurile sunt parte a activităților Proiectului “Vestul Calificat”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 3: “Locuri de muncă pentru toți”. Proiectul este derulat de CCIA Timiș în parteneriat cu societățile  EUROJOBS și ART FOREST COMPANY și vizează creşterea numărului de angajaţi din Regiunea Vest prin programe de formare profesională şi activităţi de dezvoltare personală şi profesională.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.