Prezenţă la vot de 110%, într-o localitate din Timiş!

În timp ce în majoritatea localităţilor din Timiş procentul celor ieşiţi la vot nu depăşeşte 20-30%, într-o localitate prezenţa la urne a depăşit toate aşteptările.

Astfel că la jumătatea perioadei de votare, la secţia 307 din Dobreşti, sat aparţinător comunei Bara, prezenţa este de 109,09%.

În alte cinci localităţi prezenţa a depăşit pragul de 50%.

La secţia 474 din Blajova, sat aparţinător de comuna Niţchidorf, alegătorii şi-au exprimat deja votul, în proporţie de 71,74%.

O altă localitate cu o prezenţă considerabilă este satul Poieni care aparţine de Pietroasa, unde 63,21% din alegători au trecut deja pe la urne.

La secţia 536 din Cribovara până la ora 15.00, prezenţa la vot era de 56,92%. 

Şi locuitorii din Ierşnic, sat aparţinător de Ohaba Lungă au fost la vot, 57,30% dintre locuitori şi-au exprimat opţiunea politică la secţia 478.  

La polul opus al clasamentului se află locuitorii din Grabaţ, care până la ora 15.00 s-au prezentat la secţia de votare 441, doar 6,50% dintre alegători.

Nici locuitorii din Cenad nu s-au grăbit la urne. Astfel că în cele două secţii din localitate, prezenţa nu depăşeşte 10%. Astfel că la secţia de votare 349 s-au prezentat 8,09% din alegători, în timp ce la secţia 350, s-au prezentat doar 7,86%. 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.