Skip to main content

Pregăteşte-ţi bagajul, pentru o vacanţă de toamnă! Eturia vine cu oferte de neratat, pentru destinaţii de vis

Consultanţii în turism de la Eturia anunță o creștere a cererilor pentru vacanțele de toamnă, cu 20 % față de aceeași perioadă a anului trecut.

Planificarea călătoriilor pentru toamna 2023 a început cu câteva luni înainte, iar turiștii români sunt tot mai atrași de sejururile din luna septembrie, octombrie și noiembrie.

Noul sezon de vacanță se bucură de popularitate datorită plecărilor fixe și tarifelor accesibile.

“Sezonul turistic s-a transformat în anul turistic! Este adevarat că observăm anumite perioade de creștere, asociate vacanțelor oficiale, dar surprindem un trend ascendent, cu flux continuu, pentru un nou sezon de vacanțe, cele de toamnă. Planificarea călătoriilor pentru toamna aceasta a început deja de câteva luni, determinând o creștere cu 20% a cererilor de pachete de vacanță pentru acest anotimp, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, observăm că vacanțele elevilor ajută foarte mult atunci când vine vorba de planificarea unei călătorii. Multe familii se bucură de această ocazie pentru a petrece timp de calitate împreună și pentru a explora destinații noi sau pentru a reveni în locurile preferate,” declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

Pentru sejururile în Europa, pachetele pornesc de la sub 790 de euro per persoană, includând zbor cu bagaj de cală și cazare în hoteluri de 3 și 4 stele pentru 7 nopți.

Pentru destinații exotice precum Dubai, emiratul Ras Al Khaimah sau Mauritius, India, sau Malaezia, Thailanda și Singapore, prețurile încep de la 650 euro/persoană sau 1390 euro/persoană.

Printre destinațiile preferate pentru vacanța de toamnă se numără Grecia, Sicilia, Spania, Japonia, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Cuba, Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Mauritius, Seychelles, Peru, Etiopia, India, Tanzania și Vietnam.

Un alt aspect important este revenirea la obiceiul de a rezerva vacanțele din timp, înainte de pandemie, pentru a asigura cele mai bune oferte și disponibilități.

Eturia oferă consultanți specializați pentru fiecare zonă a globului, care pot recomanda locuri, hoteluri și trasee personalizate pentru fiecare client.

De asemenea, pachetele de vacanță includ toate costurile, de la intrările la obiectivele turistice până la asistență non-stop și asigurare medicală care acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Cu această creștere semnificativă a cererilor pentru vacanțele de toamnă, se pare că românii își fac planuri serioase pentru a explora lumea într-un sezon turistic care promite aventuri și experiențe memorabile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.