Skip to main content

Pregăteşte-ţi bagajul, pentru o vacanţă de toamnă! Eturia vine cu oferte de neratat, pentru destinaţii de vis

Consultanţii în turism de la Eturia anunță o creștere a cererilor pentru vacanțele de toamnă, cu 20 % față de aceeași perioadă a anului trecut.

Planificarea călătoriilor pentru toamna 2023 a început cu câteva luni înainte, iar turiștii români sunt tot mai atrași de sejururile din luna septembrie, octombrie și noiembrie.

Noul sezon de vacanță se bucură de popularitate datorită plecărilor fixe și tarifelor accesibile.

“Sezonul turistic s-a transformat în anul turistic! Este adevarat că observăm anumite perioade de creștere, asociate vacanțelor oficiale, dar surprindem un trend ascendent, cu flux continuu, pentru un nou sezon de vacanțe, cele de toamnă. Planificarea călătoriilor pentru toamna aceasta a început deja de câteva luni, determinând o creștere cu 20% a cererilor de pachete de vacanță pentru acest anotimp, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, observăm că vacanțele elevilor ajută foarte mult atunci când vine vorba de planificarea unei călătorii. Multe familii se bucură de această ocazie pentru a petrece timp de calitate împreună și pentru a explora destinații noi sau pentru a reveni în locurile preferate,” declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

Pentru sejururile în Europa, pachetele pornesc de la sub 790 de euro per persoană, includând zbor cu bagaj de cală și cazare în hoteluri de 3 și 4 stele pentru 7 nopți.

Pentru destinații exotice precum Dubai, emiratul Ras Al Khaimah sau Mauritius, India, sau Malaezia, Thailanda și Singapore, prețurile încep de la 650 euro/persoană sau 1390 euro/persoană.

Printre destinațiile preferate pentru vacanța de toamnă se numără Grecia, Sicilia, Spania, Japonia, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Cuba, Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Mauritius, Seychelles, Peru, Etiopia, India, Tanzania și Vietnam.

Un alt aspect important este revenirea la obiceiul de a rezerva vacanțele din timp, înainte de pandemie, pentru a asigura cele mai bune oferte și disponibilități.

Eturia oferă consultanți specializați pentru fiecare zonă a globului, care pot recomanda locuri, hoteluri și trasee personalizate pentru fiecare client.

De asemenea, pachetele de vacanță includ toate costurile, de la intrările la obiectivele turistice până la asistență non-stop și asigurare medicală care acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Cu această creștere semnificativă a cererilor pentru vacanțele de toamnă, se pare că românii își fac planuri serioase pentru a explora lumea într-un sezon turistic care promite aventuri și experiențe memorabile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Ediția a șasea a UVT Liberty Marathon a fixat Timișoara pe harta maratoanelor de șosea din România!

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat duminică, 1 octombrie, a șasea ediție a evenimentului sportiv de alergare de șosea “UVT Liberty Marathon”.

Barbiere Barbershop Timișoara: locul unde eleganța întâlnește tradiția. John Malkovich şi John Newman, printre vedetele care i-au trecut pragul

De la inaugurarea sa din 2017, Barbiere Barbershop a reprezentat epicentrul stilului și eleganței masculine în inima Timișoarei. Aici, tradiția tunsului și aranjării bărbii se îmbină perfect cu luxul și accesibilitatea.

Autorul Thomas Perle, pe lista Premiilor Teatrale Nestroy din Austria!

Autorul Thomas Perle, care în prezent scrie împreună cu Clemens Bechtel textul pentru piesa Sidy Thal la Teatrul German de Stat Timișoara, va fi distins în acest an cu celebrul premiu austriac de teatru, Premiul Nestroy.

Primăria desființează zeci de locuri de parcare de pe bulevardul Take Ionescu pentru a face culoar autobuzelor!

Primăria Timișoara va înființa benzi speciale de preselecție pentru mijloacele de transport în comun, în mai multe intersecții de pe bulevardul Take Ionescu. Însă pentru asta va desființa zeci de locuri de parcare.

PNL Timiş, cu un picior în groapă! Analiza dură făcută de senatorul USR, Raoul Trifan

Raoul Trifan, senator USR de Timiş, face o radiografie a filialei judeţene a Partidului Naţional Liberal, după plecarea lui Ben-Oni Ardelean.

Valer Kovacs, la Sursa de Vest fără Filtru

Ag. şef. Valer Kovacs, de la Brigada Autostrăzi, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – luni, 02 octombrie 2023.

Accident înfiorător! Un om a murit după ce a intrat cu mașina sub un tir!

Accident grav de circulație în această după amiază, pe o șosea din vestul țării! Un om și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina sub un camion.

RETIM și ADID Timiș au început a patra campanie de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase în Zona 0 Ghizela!

RETIM împreună cu ADID Timiș organizează o nouă campanie trimestrială prin care sunt colectate deșeurile voluminoase. Timișeni pot preda deșeurile, începând de astăzi, gratuit la containerul RETIM! 

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.