Skip to main content

Pregăteşte-ţi bagajul, pentru o vacanţă de toamnă! Eturia vine cu oferte de neratat, pentru destinaţii de vis

Consultanţii în turism de la Eturia anunță o creștere a cererilor pentru vacanțele de toamnă, cu 20 % față de aceeași perioadă a anului trecut.

Planificarea călătoriilor pentru toamna 2023 a început cu câteva luni înainte, iar turiștii români sunt tot mai atrași de sejururile din luna septembrie, octombrie și noiembrie.

Noul sezon de vacanță se bucură de popularitate datorită plecărilor fixe și tarifelor accesibile.

“Sezonul turistic s-a transformat în anul turistic! Este adevarat că observăm anumite perioade de creștere, asociate vacanțelor oficiale, dar surprindem un trend ascendent, cu flux continuu, pentru un nou sezon de vacanțe, cele de toamnă. Planificarea călătoriilor pentru toamna aceasta a început deja de câteva luni, determinând o creștere cu 20% a cererilor de pachete de vacanță pentru acest anotimp, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. De asemenea, observăm că vacanțele elevilor ajută foarte mult atunci când vine vorba de planificarea unei călătorii. Multe familii se bucură de această ocazie pentru a petrece timp de calitate împreună și pentru a explora destinații noi sau pentru a reveni în locurile preferate,” declară Ana Maria Gherasim, Sales Manager Eturia

Pentru sejururile în Europa, pachetele pornesc de la sub 790 de euro per persoană, includând zbor cu bagaj de cală și cazare în hoteluri de 3 și 4 stele pentru 7 nopți.

Pentru destinații exotice precum Dubai, emiratul Ras Al Khaimah sau Mauritius, India, sau Malaezia, Thailanda și Singapore, prețurile încep de la 650 euro/persoană sau 1390 euro/persoană.

Printre destinațiile preferate pentru vacanța de toamnă se numără Grecia, Sicilia, Spania, Japonia, Coreea de Sud, Statele Unite ale Americii, Cuba, Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Mauritius, Seychelles, Peru, Etiopia, India, Tanzania și Vietnam.

Un alt aspect important este revenirea la obiceiul de a rezerva vacanțele din timp, înainte de pandemie, pentru a asigura cele mai bune oferte și disponibilități.

Eturia oferă consultanți specializați pentru fiecare zonă a globului, care pot recomanda locuri, hoteluri și trasee personalizate pentru fiecare client.

De asemenea, pachetele de vacanță includ toate costurile, de la intrările la obiectivele turistice până la asistență non-stop și asigurare medicală care acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Cu această creștere semnificativă a cererilor pentru vacanțele de toamnă, se pare că românii își fac planuri serioase pentru a explora lumea într-un sezon turistic care promite aventuri și experiențe memorabile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.