Prefectul de Timiș are probleme penale! DNA cere redeschiderea unui dosar în care Liliana Oneț a fost trimisă în judecată

Direcția Națională Anticorupție cere redeschiderea unui dosar în care este cercetată Liliana Oneț, prefect al județului Timiș.

Dosarul vizează un schimb de terenuri al cărui beneficiar a fost omul de afaceri Neculai Miron.

Afacerea a avut loc în 2012, când senatorul PSD Eugen Dogariu era prefect, iar Liliana Oneţ era subprefect. Atunci 1.000 de hectare de teren au ajuns în posesia afaceristului Neculai Miron. Terenul în cauză a fost transferat din judeţul Arad în judeţul Timiş, mai exact de la comuna Felnac la Giera.

Dosarul a fost deschis în 2018, însă din lipsă de probe acesta a fost închis la scurt timp. Acum însă, procurorii DNA susțin că au găsit noi probe și cer redeschiderea dosarului.

Următorul termen în acest dosar prin care procurorii solicită redeschiderea urmăririi penale va avea loc pe data de 20 martie la Secţia I Penală a Tribunalului Bucureşti.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.