Skip to main content

Potop de amenzi, după ce poliştii au descoperit în trafic sute de şoferi beţi şi vitezomani

A fost un weekend aglomerat pentru poliţiştii de la Rutieră, care au efectuat razii în trafic, şi plin de ghinion pentru şoferii traşi pe dreapta.

În judeţul Bihor, au fost depistaţi 317 conducători auto care au ignorat prevederile legale şi care au primit amenzi.

CITEŞTE ŞI: Video fabulous! Cum au sărbătorit fanii UTA, promovarea echipei, în Liga 1?

Cele mai multe sancţiuni, 210, au fost acordate pentru viteza excesivă, iar alţi 29 de şoferi au primit amendă sau avertisment, pentru că nu purtau centura de siguranţă.

Alţi cinci conducători auto erau beţi, în momentul în care au fost testaţi de oamenii legii.

Nu au scăpat de sancţiuni nici bicicliştii.

“Au fost sancționați trei bicicliști, trei conducători auto au fost sancționați pentru lipsa inspecției tehnice periodice, trei sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip ”mâini libere”, au fost sancționate şase depășiri neregulamentare, iar 58 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere”, transmite IPJ Bihor.

În total, oamenii legii din Bihor au aplicat în acest weekend, 317 sancţiuni, iar valoarea totală a amenzilor se ridică la     119.700 de lei.

CITEŞTE ŞI: Decizie de ultimă oră, la Timişoara! Programul teraselor revine la normal! Hotărârea de ieri a fost revocată

„Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 25 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare, au fost constatate 17 infracțiuni și 11 tamponări”, mai anunţă IPJ Bihor.

 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din cadrul Universității de Vest invită timișorenii la un eveniment Mozart!

Orchestra Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara din cadrul Universității de Vest din Timișoara invită publicul la un concert simfonic dedicat marelui compozitor W. A. Mozart.