Potop de amenzi! Ce au descoperit poliţiştii timişeni, în doar câteva ore de controale?

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Au fost verificări de amploare făcute de oamenii legii, care au demarat o acţiune de prevenire a infracţionalităţii în municipiul Timişoara şi în comunele limitrofe.

Însoţiţi de jandarmi, poliţişti locali, inspectori de muncă şi pompieri, poliţiştii din cadrul IPJ au controlat ieri, 181 de societăţi comerciale şi 1.204 persoane şi au oprit în trafic, 527 de maşini.

CITEŞTE ŞI: Înfiorător! Un mort şi un rănit grav, după ce maşina în care erau a fost strivită de un stâlp de electricitate

Au fost descoperite o mulţime de nereguli, atât încălcări ale legii din domeniul rutier, cât şi în ceea ce priveşte tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi a normelor impuse pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.

“În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 191 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 65590 de lei. Au fost constate 10 infracțiuni. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere și au retras 7 de certificate de înmatriculare”, anunţă IPJ Timiş.

Cele mai multe amenzi au fost încasate de şoferi, fie pentru că au călcat prea tare pedala de acceleraţie, fie pentru că nu purtau centură, vorbeau la telefon sau chiar au urcat băuţi la volan.

La acţiune au participat 91 de lucrători de poliţie, 23 de polițiști locali, 14 jandarmi, 2 lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, 2 reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă și 2 reprezentanți ai Primăriei.

CITEŞTE ŞI: O administraţie eficientă este aceea care îşi pune în valoare cetăţenii! Steluţa Felicia Neamţu vrea să facă asta, din postura de primar în Racoviţa

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Aloo tembelo. Mai lasă titlurilr astea si imcepe jurnalism de calitate, cu anchete de pe teren, nu scrise din redactie.
    Despre vacarmul fonic de pe strazi de ce nu scrieti. Cum.ne terorizeaza toti derbedeii de motociclisti imbevili ce gonesc nestingheriti prin tot orasul. Cu max de nesimtire tureaza prin fata spitalelor. Sub nepasaeea Politoei de tot felul. Doar la noi sin lumea treia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.