Skip to main content

Polițișt împușcat, la Timișoara, cu arma din dotare! Tânărul, angajat al Brigăzii de Operațiuni Speciale, este grav rănit

Incident șocant la Timișoara, în această dimineață, când un tânăr de 21 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a împușcat.

Deocamdată nu se știe dacă acțiunea a fost una intenționată, sau a fost un accident, însă polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul.

Cert este că victima face parte din Brigada de Operațiuni Speciale, angajată anul trecut, iar astăzi s-a rănit grav, în apartamentul în care locuia cu chirie, în zona Torontalului.

Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Municipal din Timișoara, însă nu le-a spus medicilor că este polițist.

Abia când doctorii au sunat la 112 și au anunțat incidentul, a ieșit la iveală că tânărul este un om al legii.

„La data de 25 noiembrie a.c., polițiștii din Timiș au fost sesizați de către medicii Spitalului de Urgențe Timișoara, cu privire la faptul că un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care se afla pe strada Torontalului din Timișoara, a solicitat sprijinul ambulanței, întrucât prezenta leziuni la nivelul feței. Polițiștii s-au deplasat de urgență la spital, constatând faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un polițist, care și-ar fi provocat leziunile cu arma din dotare”, transmite IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.