Skip to main content

Polițist din vestul țării, medaliat cu aur și argint, în cadrul Campionatului Naţional de Judo!

 Medalii de aur și argint la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, pentru un polițist din vestul țării.

Este vorba despre un polițist din cadrul IPJ Bihor care de șapte ani nu lipsește de la competițiile de judo.

Campionatul Național s-a desfăşurat în localitatea Călimănești, din județul Vâlcea, în perioada 5 – 8 martie. Aici, Cristian Mircea Pop, din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a obținut locul I la proba pe echipe, unde a făcut parte din lotul național al Inspectoratului General al Poliției Române.

Totodată, acesta a obținut locul al II – lea la categoria de greutate „-100 de kg” și la categoria de vârstă ”- 35 de ani”, în cadrul aceleiași competiții, la proba individuală.

Polițistul a obținut, astfel, titlul de „Campion Naţional” al Ministerului Afacerilor Interne pe echipe și „Vicecampion național” al Ministerului Afacerilor Interne la individual.

Medaliile obținute întregesc palmaresul obţinut de poliţistul bihorean, Cristian Mircea Pop, care a câştigat, de-a lungul timpului, alte șase medalii, dintre care trei de aur, două de argint și una de bronz, în cadrul Campionatului Naţional de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, organizat anual.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.