Skip to main content

Poliția, în alertă! Un bărbat venit la muncă din nordul țării, dispărut fără urmă, din ziua de Paști!

Polițiștii hunedoreni fac verificări, după ce un bărbat din județul Maramureș, venit aici la muncă a dispărut din prima zi de Paști, iar de atunci nimeni nu a mai reușit să ia legătura cu el.

În cursul zilei de ieri, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că Aurel Bota, un bărbat de 64 de ani, din judeţul Maramureş, a plecat în data de 16 aprilie, în jurul orei 17:00, din satul Grădiștea de Munte, unde lucra la o firmă ce se ocupă cu exploatarea lemnului, și nu a mai putut lua legătura cu acesta. La data dispariției, bărbatul nu avea telefonul mobil la el.

În momentul plecării de la vagonul unde acesta locuia temporar, bărbatul purta ca articole vestimentare, probabil, o bluză de culoare maro, pantaloni din stofă, de culoare închisă și o pereche de papuci de casă de culoare închisă.

Bărbatul are următoarele semnalmente: înălțime 1, 65 m, 85 kg., ochi căprui, păr cărunt, mustață, nu are tatuaje sau alte semne particulare.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.