Skip to main content

Politehnica Timișoara, calificată în Final Four-ul Campionatului Național U19 de baschet feminin

În ultimul turneu al sezonului regulat, care a avut loc în acest weekend, baschetbalistele alb-violete au câștigat ambele meciuri disputate în Sala „Constantin Jude” contra celor de la CSȘ Bega și CS Universitatea Cluj-Napoca.

Au fost partide câștigate fără mari emoții de fetele antrenate de Dan Zenobiu Ionescu, care s-au calificat în Final Four.

Primul dintre succese a fost înregistrată în fața concitadinei CSȘ Bega, scor 63-47, în meciul început sâmbătă seară, de la ora 18.

CITEŞTE ŞI: Medicii de familie şi din ambulatoriu au ieşit în stradă! Protestestează faţă de măsurile propuse de CNAS şi care reduc bugetele cabinetelor

Duminică, în cel de-al doilea meci, Politehnica Timișoara s-a impus în fața Universității Cluj-Napoca cu scorul de 62-39.

„După cum o arată și rezultatele, au fost două meciuri care nu ne-au ridicat probleme. Sunt mulțumit de prestația fetelor, mai ales de faptul că în al doilea meci au putut să evolueze toate. Am putut vedea în ce stadiu de pregătire sunt. Mergem încrezători la turneul final. Sperăm să câștigăm o medalie”, a spus coordonatorul secției de baschet a Politehnicii Timișoara, Dan Zenobiu Ionescu.

Politehnica Timișoara a încheiat sezonul regulat cu cinci victorii și tot atâtea înfrângeri.

Din serie au mai făcut parte CSM Ploiești, CS Sportul Studențesc București, Crișul Oradea și, respectiv, cele două adversare din weekend ale Politehnicii Timișoara.

Final Four-ul Campionatului Național U19 de baschet feminin este programat să se desfășoare în perioada 24-25 februarie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.