Poezie așternută pe hârtie și în farfurie, de Lady’s Day, la KIOSK!

Lalele multicolore, versuri așternute cu emoție pe hârtie de poetul timișorean Alexandrescu Eugen și preparate de top dirijate de chef Radu Lupășel.

Așa a decurs ziua de 8 Martie la KIOSK, un bistro deschis nu demult în inima Timișoarei, care te ademenește cu mirosul preparatelor delicioase, dacă te afli în Piața Unirii sau prin împrejurimi.

Cum orice orchestră culinară are nevoie de public, doamnele și domnișoarele au intrat rând pe rând, așezându-se cu poftă la masă: 8 Martie este despre ele și despre cât de mult le place să fie răsfățate.. nu știm exact care este rețeta perfectă pentru a le mulțumi, dar cu siguranță un meniu special, cu preparate atent alese, le va îndeplini toate poftele, a povestit Liviu Cioboată, manager și asociat KIOSK, cu o experiență de mai bine de zece ani în domeniul HoReCa.

Kiosk04

Acesta a fost și impulsul de la care a pornit ideea de Lady’s Day la KIOSK, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii: o zi cu și despre femeile frumoase și minunate din viața noastră, pe care ne-am propus să le răsfățăm cu două variante de meniu a la carte; de la salată cu piept de rață și fructe de pădure sau carpaccio de somon cu tartar de mango, până la balotină de pui cu fistic, la felul principal, și cheesecake de casă, la desert, a adaugat Liviu, managerul bistroului.

Doamnele și domnișoarele au savurat fiecare moment și preparat în parte, însă pe lângă cele două meniuri, gătite special pentru această zi, Lady Burger a fost și el vedeta serii – unul dintre burgerii preferați de clientii locului.

Kiosk05

KIOSK afost deschis în toamna anului 2016 și este situat pe Strada Episcop Augustin Pacha, Nr.2, ( fostul Discovery Lounge) vizavi de fostul magazin Poli. Îmbrăcat în lemn, cu ustensile de bucătărie prinse de tavan, pe post de corpuri de iluminat și obloane ridicate la ferestre, întregul concept KIOSK a fost gândit și ambientat de echipa Mario Stoica Design: E genul acela de KIOSK în care intri și te așezi lejer la masă…O salată de culori și texturi, toate amestecate într-un bol, care adat în final un mix bun ! – Mario Stoica, Creative Director.

Kiosk03

Se gătește la foc continuu cu bucătăria la vedere, iar “poftikioski”, așa cum își alintă proprietarii clienții, pot savura pe lângă burgeri – deja deveniti celebrii, specialități din carne de rață, pui sau vită, preparate vegetariene, paste și meniuri cu specific mexican, precum Buritto, Enchilada sau Nachos. Satifăcând toate gusutrile, KIOSK ține cont și de nevoi: livrăm prin EuCeMănânc, foodpand.ro si in curand pe HipMenu.ro, avem PrânzLaKIOSK, servim micul dejun de luni până vineri de la 10:00 la 12:00, iar în weekend, îl transformăm în brunch, de la 11:00 la 15:00, pentru ca toată lumea să stea la noi relaxată și odihnită.

 

Kiosk01
Kiosk02
Kiosk03
Kiosk04
Kiosk05
Kiosk06
Kiosk07
Kiosk08
Kiosk09

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.