PMP Timiș a început ecologizarea mediului înconjurător!

Partidul Mișcarea Populară Timiș a inițiat în cursul zilei de ieri o acțiune de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel, din comuna Nădrag.

Peste 50 de participanți, membri de partid și simpatizanți, au strâns în mai puțin de o oră, 40 de saci de gunoaie.

Grija față de mediul înconjurător este una dintre preocupările Partidului Mișcarea Populară. Deteriorările ecologice reprezintă de altfel și una dintre principalele priorități ale Comisiei Europene, țările membre beneficiind de fonduri substanțiale pentru dezvoltarea de politici responsabile pentru protejarea mediului. În aceste condiţii, reprezentanţii Partidului Mișcarea Populară, susțin inițiativele care implică investiții mari, care duc atât la rezolvarea problemelor de mediu, cât și la crearea de noi locuri de muncă.

„Rolul acțiunii de ecologizare a malurilor pârâului Nădrăgel este nu doar de a reda unei zone atât de frumoase, strălucirea, ci și de a-i încuraja pe toți membrii comunității să ni se alăture în acest demers. Cred cu fermitate că fiecare dintre noi trebuie să contribuie la curățenia pe care ne-o dorim. Este dreptul fiecărui om să trăiască într-un mediu curat. Acest lucru este valabil atât pentru mediul înconjurător, cât și pentru eșchierul politic„, a declarat președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu.

Partidul Mișcarea Populară va promova politici pentru ameliorarea calității aerului, garantarea apei de calitate și continuarea eforturilor pentru o gestiune optimă a deșeurilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.