Skip to main content

Plătiţi regeşte, să taie iarbă la câini, “experţii” de la Centrul de Proiecte îşi caută ajutoare! Se fac şase angajări noi

Administraţia Fritz continuă risipa banilor publici, prin Centrul de Proiecte, care a primit pe mână zeci de milioane de euro, ca să aducă Timişoara în preferinţele turiştilor.

Şi chiar dacă acest lucru nu s-a întâmplat, numărul vizitatorilor din 2023 fiind mai mic decât în 2019, “experţii” de la Centrul de Proiecte se bucură şi în acest an de banii publici pe care îi cheltuie după bunul plac.

Dacă anul trecut, bugetul de salarii pentru cei 34 de angajaţi a fost de peste trei milioane de lei, în acest an va creşte cu aproape 20%, pentru că au fost scoase la concurs, încă şase posturi.

„Pentru a întregi echipa este nevoie de: expert programe și proiecte, inspector de specialitate coordonare programe de finanțare,  expert design, expert management programare și administrare spații, inspector de specialitate responsabil locație, referent tehnic. Toate cele șase posturi sunt pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă”, anunţă Anderka Iancea, purtătorul de cuvânt al Centrului de Proiecte Timişoara, care nu explică şi de ce este necesară mărirea echipei, într-un an în care Timişoara nu mai este Capitală Europeană a Culturii.

E drept că nici anul trecut „experţii” coordonaţi de Alexandra Rigler, o apropiată a USR, nu au avut mari bătăi de cap, pentru că şi-au delegat atribuţiile, unor firme de casă, contra unor sume uriaşe.

Doar pentru PR, comunicare, elaborarea strategiei publicitare, şi serviciile de grafică publicitară, Centrul de Proiecte a plătit un million de lei.

Asta în ciuda faptului că instituţia are, pe lângă “experţi” în programe culturale, PR şi comunicare, editare sau design şi dotările necesare, care au costat jumătate de milion de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.