Pistele de biciclete şi staţiile RATT, ocupate de bizoni!

Zeci de şoferi au fost amendaţi în ultimele zile pentru că şi-au lăsat maşinile parcate la voia întâmplării! Poliţiştii locali au verificat modul în care îşi parchează şoferii timişoreni maşinile, iar în zeci de cazuri autoturismele au fost lăsate fie pe pistele de biciclete, fie pe trotuare.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat în ultimele două zile o amplă acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă prevederile OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în stațiile RATT și pe pistele de biciclete semnalizate și marcate în acest sens”, spun cei de la Poliţia Locală.

Poliţiştii au verificat stațiile mijloacelor de transport în comun de pe Calea Martirilor, S. Bărnuțiu, Bălcescu, IC Brătianu, Sever Bocu, Iuliu Maniu, Sfinții Apostoli Petru și Pavel, Calea Șagului, precum și pe pistele de biciclete de pe străzile Victor Babeș, Eroilor, Republicii, Mihai Viteazul. Acțiunea a venit ca urmare a constatărilor din teren, dar și în urma sesizărilor din partea cetățenilor. 

Oamenii legii au aplicat un număr total de 53 sancțiuni contravenționale pe linie de oprire și staționare în stațiile RATT și 37 de sancțiuni pe linia opririi și staționării pe pistele de biciclete. 

Sancțiunile sunt între 250 și 625 lei cu 2 sau 3 puncte penalizare la permis. Astfel de acțiuni vor fi organizate și în perioada următoare.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.