Petreceri de neratat pentru micuții din Timișoara! Îi așteaptă o mulțime de surprize în Parcul Copiilor și Grădina Zoologică, de 1 Iunie

Parcul Copiilor „Ion Creangă” şi Grădina Zoologică îi aşteaptă pe cei mici, de 1 Iunie, cu fel de fel de surprize, de la momente artistice până la activități sportive.

Marea petrecere de 1 Iunie din Parcul Copiilor va începe în 31 mai, de la ora 14.00 şi va ţine până la 1 Iunie, la ora 20.00. Pe tot parcursul celor două zile, copiii se vor bucura de o atmosferă plină de culoare şi veselie, asigurată de unele dintre cele mai îndrăgite personaje din filme şi desene animate, precum Minnie şi Mickey Mouse.

CITEȘTE ȘI: Călătorie întreruptă brusc! Trei bărbaţi, întorşi din drum de poliţiştii de frontieră

În plus, cei mici vor putea să joace câteva dintre cele mai îndrăgite jocuri din toate timpurile, ca şotronul, să îşi facă tatuaje temporare, să se joace cu baloane modelabile, să admire „dansul” baloanelor de săpun. 

Mai exact, în 31 mai, pe scena din Parcul Copiilor, de la ora 15.00 și până la 20.00 va fi un program folkloric. A doua zi, în 1 Iunie, tot în Parcul Copiilor de la ora 10, pe scenă vor avea loc spectacole de teatru pentru copii, dansuri şi multă animaţie pentru cei mici. Pe întreg parcursul zilei, copiii vor putea face plimbări de agrement pentru copii cu ATV-ul şi barca, organizate de Salvo; va avea loc un atelier al Teatrului Merlin; vor fi ateliere de pictură, modelaj, colaje şi grafică, atelier ”Povestea firelor colorate”, pictură pe faţă cu  Anca Basarabş, atelier ,,Paradisul Copiilor’’, “Mega distracţie în lumea Super Eroilor”, activitate susţinută de Haziliţii, atelier Creativ cu baloane uriaşe de săpun. 

CITEȘTE ȘI: Circulația a două autobuze, deviată din cauza unor lucrări în zona Crișan!

Cei mici își vor putea petrece ziua și la Grădina Zologică, unde accesul va fi gratuit în 1 iunie. În Grădina Zoologică vor fi jocuri interactive, ateliere și multă veselie, pentru ca cei mici să petreacă o zi de neuitat.

Programul al Zoo este zilnic între orele 10.00-20.00, cu excepţia zilei de luni. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.