Petiție INEDITĂ! Pentru ce strânge semnături un arădean?

| Sursa de Vest | | Lasă un comentariu

Un arădean din cartierul Grădiște a decis să își exprime public nemulțumirea pe care o are de o vreme și totodată să facă ceva pentru a rezolva problema.

Răzvan Anghel este extrem de revoltat de zgomotul făcut de clopotele bisericii din apropierea locuinței sale. Ca urmare, omul a anunțat pe pagina sa de facebook că a început să adune semnături pentru ca preoții să tragă clopotele mai încet.

“De azi strâng în Cartierul Grădiște semnături pentru ca să-l convingem pe preotul Roja să dea clopotele mai încet la biserica nouă, că e cam tare. Dacă stai în Grădiște și ți se pare prea tare sau dacă ai un prieten care stă în Grădiște și știe despre ce vorbesc, dă un semn. În zonele rezidențiale se acceptă max 50dbA. Scara e logaritmică, 80dB e de 100ori mai intens ca 60dB”, a scris arădeanul pe facebook.

Pentru a nu fi luat în derâdere, Răzvan Anghel  prezintă și dovada faptului că zgomotul care vine dinspre lăcașul de cult depășește cu mult nivelul admis de lege: a măsurat cu  decibelii care vin dinspre clopotniță, a filmat cadranul aparatului care măsoară nivelul sunetului și a postat înregistrarea pe internet.

Omul este convins că demersul său va avea succes, pentru că există și un precedent. În anul 2015, Tribunalul Prahova a dat câștig de cauză unui grup de ploieșteni revoltață că zgomotul ce vie dinspre Biserica Sfinții Voievozi este prea puternic.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

Controverse uriaşe, în jurul Târgului de Crăciun de la Timişoara! „Kitsch-ul a pus stăpânire pe Cetate! Ruşinos!”

Astăzi se deschide Târgul de Crăciun de la Timişoara, însă imaginile din timpul pregătirilor au făcut ocolul internetului şi au stârnit o mulţime de nemulţumiri.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.