Petarde și artificii, confiscate la frontieră

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Dosar penal pentru o tânără din județul Alba!

Acesta a fost prinsă de polițiștii de frontieră timișeni în timp ce încerca să introducă în țară mii de petarde și artificii.

Totul s-a întâmplat ieri a Cenad. Femeia, în vârstă de 26 de ani, era pasager într-un Ford, înmatriculat în Polonia. După ce au controlat mașina în care aceasta se afla, polițiștii au descoperit pe bancheta din spate 2.059 articole pirotehnice. Tânăra a declarat că a achiziţionat  materialele pirotehnice dintr-o piaţă din Budapesta, cu scopul de a le comercializa.  

Articole pirotehnice, în valoare de 1.000 de lei, au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, pe numele femeii în cauză fiind întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de import de materiale pirotehnice deţinut ilegal de persoane fizice. 

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.