Skip to main content

Peste 500 de șoferi, arși la buzunare de polițiști, în weekend, pe șoselele din Timiș!

Poliţiştii rutieri au dat peste 500 de sancțiuni, șoferilor care au încălcat normele rutiere.

În urma acțiunii din weekend, poliţiştii au constatat 6 infracțiuni și au aplicat în total 517 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 280 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată au fost reţinute și 65 de  permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

Acțiunile polițiștilor continuă și în perioada următoare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.