Skip to main content

Peste 3.000 de joburi la Angajatori de TOP Timișoara! Când are loc evenimentul?

Angajatori de TOP Timișoara, cel mai mare și longeviv eveniment de carieră din Banat, revine în această primăvară cu o nouă ediție.

Evenimentul are loc weekend-ul viitor, pe 15 și 16 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara. Peste 3.000 de joburi îi vor aștepta pe candidați la cea de-a 19-a ediție a Angajatori de TOP Timișoara. Pe lângă numeroasele oportunități profesionale, aceștia vor avea șansa să participe la prima Academie de Carieră din țară și să afle de la cei mai doriți angajatori care sunt cele mai importante criterii pe care ar trebui să le îndeplinească pentru a obține un job în 2024. 

Conform companiilor participante la Angajatori de TOP, cele mai importante 5 criterii de care acestea țin cont în procesul de recrutare al unui candidat entry-level sunt:motivația pentru a învăța și a se dezvolta profesional, cunoașterea limbii engleze, experiența anterioară (joburi part-time și colaborări), specializarea de la facultate sau masteratul urmat (ex: finanțe, IT, marketing, etc.) și compatibilitatea între așteptările salariale ale candidatului și oferta companiei. Când vine vorba despre candidații middle și senior level, situația este diferită, topul celor 5 criterii fiind: experiența relevantă pe o poziție anterioară, abilități specifice necesare pentru jobul respectiv (hard skills), compatibilitatea între așteptările salariale ale candidatului și oferta companiei, motivația pentru a lucra în domeniul pentru care a aplicat și cunoașterea limbii engleze.

Criteriile care vor conta cel mai mult în anul 2024 în selectța candidaților pentru roluri ENTRY-LEVEL :

Criteriile care vor conta cel mai mult în 2024 în selecția și recrutarea de candidați pentru poziții de MID & SENIOR LEVEL:

Cei care își doresc să ia parte la eveniment și să aplice la joburi trebuie să își creeze un CV în mod gratuit pe Hipo.ro, să descarce versiunea CV Barcode a acestuia și să o prezinte la standurile companiilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.