Peste 150 de școli din Timiș nu au aviz de securitate la incendiu!

Reprezentanții ISU Banat trag un semnal de alarmă! Școlile din Timiș care nu au autorizație de securitate la incendiu trebuie să demareze rapid procedurile.

La nivelul județului Timiș 164 de unități de învățământ nu au în momentul de față aviz de securitate la incendiu. Acestea au termen să intre în legalitate până la sfârșitul lunii iunie, iar în cazul în care nu vor avea documentația necesară până atunci, insituțiile respective sunt pasibile de amendă. Reprezentanții ISU Banat au luat măsuri pentru a veni în sprijinul unităților de învățământ și au desemnat o persoană care se va ocupa doar de acest aspect.

Termenul pentru obținerea autorizațiilor pentru siguranța la incendiu a este 30 iunie 2017. În principiu din iulie va trebui ca toate obiectivele vor trebui să intre în legalitate. În acest sens la nivelul județului Timiș, în evidențele noastre avem un număr de 595 unități de învățământ de stat și 28 private. Din cele 595 de unități mai sunt încă 164 care necesită obținerea acestor autorizații de securitate la incendiu. În acest sens, la nivelul Inspectoratului am desemnat o persoană care se va ocupa exclusiv cu această activitate, iar din partea noatră au tot ceea ce înseamnă asistență tehnică gratuită”, spune Lucian Mihoc, șeful ISU Banat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.