Skip to main content

VIDEO Pericol uriaș de explozie! Un incendiu a izbucnit la subsolul unei clădiri, unde erau butelii cu acetilenă și oxigen

Pericol de explozie, după ce un incendiu a izbucnit în subsolul unei clădiri, unde erau depozitate șase butelii cu acetilenă și oxigen.

Incendiu s-a produs în subsolul unei clădiri de pe strada Eroul Marius Cosma din Oradea. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, care au intervenit de urgență pentru a preveni o adevărată tragedie.

La ora 13.28, ISU Bihor a fost sesizat cu privire la producerea unui incendiu la subsolul unei clădiri situate pe strada Eroul Marius Cosma din Oradea, apelantul precizând faptul că în interior se află 6 butelii ( 4 cu acetilenă și 2 cu oxigen). Pentru gestionarea evenimentului, la adresa indicată au intervenit de urgență, echipajele Detașamentului 1 Oradea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean”, transmite ISU Bihor.

Echipajele de pompieri au reușit să evacueze buteliile, împiedicând producerea unei deflagrații. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

Forțele de intervenție acționează în momentul de față pentru lichidarea ultimelor focare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

VIDEO Tractor în flăcări, pe câmp! Utilajul a fost distrus complet

Flăcări și fum intens în apropiere de centura municipiul Arad! Un tractor a luat foc, iar pompierii au fost solicitați să intervină de urgență.

Banat Girls joacă mâine pe teren propriu împotriva liderului din play-out, Gloria Bistrița!

Banat Girls Comloșu Mare întâlnește mâine, în runda a V-a a play-out-ului pe Gloria Bistrița, echipă care joacă bine în această parte a sezonului și care a adunat 4 victorii în tot atâtea meciuri.

Pistoale, săbii, macete și droguri găsite în locuințele unor contrabandiști de țigări! Patru bărbați, duși la audieri!

Contrabandiști de țigări, călcați de mascați! Oamenii legii au descins la 11 adrese ale suspecților, unde pe lângă țigări au mai descoperit arme, muniție, săbii dar și droguri.

Tragedie fără margini! Tată şi fiică, intoxicaţi în propria locuinţă! Doar bărbatul a putut fi salvat

S-a dat alarma aseară, după un apel la 112, care anunţa un miros puternic de gaz, iar la faţa locului au ajuns, de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.