Skip to main content

Pericol uriaş de explozie, după un incendiu violent! Un bărbat a fost transportat de urgenţă, la spital

S-a dat alarma, în această dimineaţă, când pompierii au fost chemaţi să lichideze flăcările uriaşe care au cuprins o gospodărie.

Incendiul a pornit de la anexa unei case de pe strada 312 din localitatea bihoreană Oșorhei, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de intervenţie.

Intervenţia pompierilor a fost una dificilă, pentru că flăcările violente ameninţau să se extindă, din cauza vântului puternic.

În plus, în interiorul bucătăriei cuprinse de vâlvătaie, era o butelia care putea exploda în orice moment.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Salvare în versuri! Poezia compusă de pompierii care au salvat un câine luat de viitură

Echipele de intervenţie au reuşit să scoată la timp butelia, iar în paralel au acordat primul ajutor unui bărbat de 51 de ani.

Este vorba despre nepotul proprietarului, care a intrat în flăcări, în încercarea de a salva unele lucruri, şi s-a ales cu arsuri la nivelul feţei şi al unui picior. p

„Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a fost transportat ulterior la spital pentru investigații și îngrijiri suplimentare. Pompierii militari au evacuat o butelie din construcția în flăcări, prevenind astfel producerea unei explozii și au lichidat incendiul în aproximativ 25 de minute, împiedicând propagarea flăcărilor la camerele locuinței lipite de construcția incendiată, la o anexă, un garaj și la casa vecină situată la cca. 50 de cm. de focare, transmite ISU Bihor.

Incendiul a mistuit anexa alcătuită dintr-o bucătărie și o cameră, acoperișul acesteia și aproximativ 40 de metri pătrați din acoperișul casei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.