Skip to main content

Pericol de prăbuşire! Subprefectul de Timiş cere restricţii de circulaţie pe podul din Remetea, pentru evitarea unei tragedii

Podul de peste Bega, din localitatea Remetea Mare, aflat într-o stare avansată de degradare, este un adevărat pericol pentru toţi cei care îl traversează, pentru că riscă să se prăbuşească în orice moment.

Oamenii din zonă au făcut reclamaţii peste reclamaţii, în încercarea de a convinge autorităţile să impună restricţii de viteză şi de tonaj, însă totul a fost în zadar.

Acum, subprefectul de Timiş, Sorin Ionescu, a mers la faţa locului să vadă cât este de gravă situaţia.

CITEŞTE ŞI: Bărbatul din Timiș care a încercat să-și omoare soția, chiar în fața copiilor, trimis în judecată!

Concluzia este că podul reprezintă un adevărat pericol şi face şi el apel la adminsitratorul drumului să ia măsuri de urgenţă, pentru evitarea unei tragedii.

„Limitarea de tonaj pentru traversarea podului peste Bega din comuna Remetea Mare este stringentă! Și dacă a existat cândva o limitare de tonaj pe podul situat pe DJ 609, care face legătura între localitățile Remetea Mare și Bucovăț, astăzi nu se putea vedea nimic în acest sens. Niciun fel de atenționare pentru a stopa traficul auto de mare tonaj peste podul care reprezintă un real pericol în condițiile în care specialiștii atrag atenția asupra stării precare a podului.Chiar dacă este în discuție construcția unui nou pod și a unui sens giratoriu, de care e mare nevoie în zona respectivă, asta nu înseamnă că problema este deja rezolvată. Vor trebui realizați mulți pași până la îndeplinirea acestui obiectiv. Fac un apel către administrația județeană și responsabilii din cadrul Consiliului Județean Timiș să trateze cu responsabilitate situația podului care se deteriorează de la o zi la alta și să ia de urgență măsurile care se impun prin montarea unor limitatoare de înălțime și gabarit, pentru a preveni astfel o posibilă tragedie”, spune subprefectul de Timiş, Sorin Ionescu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la Muzeul Satului să descoperi povestea Ignatului, dar și să intri în atmosfera de sărbătoare alături de colindători și pițărăi!

Timișorenii sunt așteptați joi să participați evenimentele prilejuite de ”Festivalul Colindelor”, ”Alaiul Colindătorilor la fiecare gospodărie”, ”Pițărăii”, ”Concurs de colinde pe scenă” și ”Povestea Ignatului”.

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.