Pericol de incendii, la Spitalul Municipal Timişoara! Urmează o investiţie de 10 milioane de lei

A fost semnat contractul de finanțare pentru modernizarea infrastructurii electrice și realizarea unui sistem performant de alertare în caz de incendiu, la Clinicile Noi, din cadrul Spitalului Clinic Municipal Timișoara.

Este vorba despre 10 milioane de lei din fonduri europene, pentru care nu este necesară cofinanţare din partea autorităţilor locale.

CITEŞTE ŞI: Echipe antidrog, la cel mai aşteptat eveniment al toamnei! Ce urmăresc, la Flight Festival?

Proiectul a fost depus în 31.03.2022 și vizează lucrări de intervenție și modernizare la infrastructura electrică, precum și la sistemul de alertare și securitate la incendiu.

În prezent, spitalul este echipat parțial, cu instalații neconforme de detecție la incendiu, iar instalația electrică, conform expertizei, este într-o stare de degradare avansată, modificările succesive produse în timp ducând la o supraîncărcare a rețelelor și un grad ridicat de risc.

Valoarea totală a proiectului „Creșterea siguranței pacienților în structuri spitalicești publice – modernizare și extindere infrastructurii de energie electrică și a IDSAI (Instalație de detectare, semnalizare și alarmare) în cadrul SCMUT – Clinicile Noi” Str. Gheorghe Dima nr. 5” este de 10.623.452,43 lei inclusiv TVA.

Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

CITEŞTE ŞI: Vine urgia! O nouă avertizare meteo, de vijelii puternice, până mâine seară!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

colterm

Fritz se laudă cu un poiect grandios, pentru care nu are bani şi nici nu a cerut deocamdată

Primarul Timişoarei anunţă, cu surle şi trâmbiţe, Hotărârea pe care consilieri locali au aprobat-o astăzi, pentru cumpărarea unei instalaţii care va eficientiza sistemul centralizat de încălzire.

Accident în apropiere de Timișoara! O șoferiță a intrat cu mașina într-un cap de pod și s-a răsturnat!

Accident grav în această după amiază, pe DN6, pe raza localității Izvin. O șoferiță a pierdut, într-o curbă, controlul volanului, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat.

Anunţ de ultimă oră! Putin rupe 18% din Ucraina

Live text: În aceste momente, preşedintele Federaţiei Ruse face anunţul privind anexarea celor 4 regiuni ucrainene: Herson, Zaporojie, Doneţk şi Luhansk.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.