Skip to main content

Percheziții la Timișoara! Casa fostei iubite a lui Nicolae Guță, călcată de mascați

Procurori DIICOT și ofițeri de la Poliția Capitalei fac 18 percheziții în București și în județele Ilfov și Timiș. La Timișoara are loc o percheziție, la domiciliul unei foste iubite a manelistului Nicolae Guta.

Este vizat un grup infracțional organizat suspectat de tâlhărie, șantaj, furt calificat, înșelăciune, mărturie mincinoasă și contrabandă cu țigări. Se pare că reţeaua era condusă de Paul Iova, cunoscut drept Ion Petrișor sau „Regele maneliștilor”, el fiind și impresarul mai multor cântăreți de manele, dar și unul din organizatorii „Miss Piranda”.

CITEȘTE ȘI: Show aeronautic, în weekend, la Surduc! Iată PROGRAMUL complet

Conform DIICOT prejudiciul estimat momentan în acest dosar se ridică la aproximativ 1,25 de milioane de euro. Procurorii au suspiciunea că, în cursul lunii mai 2016, un număr de 4 suspecți au inițiat și constituit un grup infracțional organizat, grup la care au aderat și pe care l-au sprijinit și alte persoane, în vederea comiterii în principală a infracțiunii de șantaj.

CITEȘTE ȘI: Controale în piețele volante! Cum vindea un comerciant produsele lactate?Controale în piețele volante! Cum vindea un comerciant produsele lactate?

În urma perchezițiilor, 19 persoane ar urma sa fie duse la audieri la sediul DIICOT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.