Skip to main content

Percheziții de amploare! Cinci persoane, cercetate într-un dosar de evaziune fiscală, aduse la audieri

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității au organizat șase percheziții la locuințele mai multor persoane bănuite de evaziune fiscală și constituire de grup infracțional organizat.

Persoanele cercetate sunt din Bihor și sunt bănuite că ar fi creat un prejudiciu bugetului de stat de aproape un milion de euro.

CITEȘTE ȘI: Video: Individul care a înjunghiat o vânzătoare pe care a jefuit-o, a ajuns în arest

Conform cercetărilor, în perioada 2013-2015, reprezentanții a 25 de firme din județul Bihor au înregistrat facturi de achiziții fictive, fără justificări economice sau comerciale, de la mai multe societăți comerciale.

“În mod repetat, reprezentanţii a 25 de societăţi comerciale de pe raza judeţului  Bihor ar fi creat un circuit financiar fictiv de mare amploare în scopul sustragerii de la plata obligaţiilor fiscale, înregistrând în evidenţele contabile facturi de achiziţii fictive, fără justificare economică sau comercială, care nu reflectă realitatea, emise de către două societăţi bihorene cu un comportament de tip <<fantomă>> care nu au desfăşurat în fapt nicio activitate comercială, precum și de la alte societăți comerciale, fără ca acestea să reflecte realitatea”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

CITEȘTE ȘI: Vânzătoare, înjunghiată cu bestialitate și lăsată într-o baltă de sânge!

În urma perchezițiilor, cinci persoane au primit mandate de aducere la sediul IPJ Bihor, pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru doucmentarea și probarea întregii activități infracționale a celor în cauză.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.