Perchezitii de amploare! 27 de persoane, duse la audieri într-un dosar cu un prejudiciu de 2 milioane de euro

Peste 100 de percheziții, în 17 județe, printre care și județul Timiș, într-un dosar de cercetare penală pentru evaziune fiscală.

CITEȘTE ȘI: Vrei să îți deschizi propria afacere, dar nu ai banii necesari? UVT te ajută cu o finanţare nerambursabilă de până la 40.000 de euro

Polițiștii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice au efectuat percheziții la domiciliile mai multor persoane din județele Timiș, Arad, Hunedoara, Gorj, Giurgiu, Mehedinți, Iași, Galați, Olt,  Argeș, Cluj, Ilfov, Teleorman, Dolj, Sălaj, Caraș-Severin și în municipiul București.

Este vorba despre un dosar de cercetare penală pentru evaziune fiscală, cu un prejudiciu adus bugetului de stat de aproximativ două milioane de euro.

Astfel, 27 de persoane au fost aduse astăzi la audieri.

CITEȘTE ȘI: Surpriză la frontieră! Unde s-au ascuns șase migranți, care încercau să treacă vama ilegal?

Perchezițiile se efectuează sub coordonarea și îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Arad.

La activități participă și polițiști ai Direcției de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R, și ai Serviciilor de Investigare a Criminalității Economice.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.