Skip to main content

Patru copii răniți, într-un parc de distracții din vestul țării! Au căzut de la înălțime, după ce tiroliana pe care se dădeau s-a rupt!

Un accident cumplit s-a petrecut în urmă cu puțin timp, în urma căruia patru copii, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, au fost grav răniți și transportați de urgență la spital.

S-a întâmplat în parcul de distracții Dinosaur World Transylvania, în comuna Râu de Mori, din județul Hunedoara.

Din primele informații, cablul tirolienei, pe care se dădeau doi băieți și două fete, s-a rupt, cei patru copii căzând de la o înălțime de aproximativ trei metri.

„La data de 9 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Hațeg au fost sesizați, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că într-un parc de agrement din localitatea Sânpetru, județul Hunedoara, patru copii ar fi căzut de pe o tiroliană aflată în incinta parcului. Poliţiştii ajunși la fața locului au constatat faptul că patru copii, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, în timp ce se aflau în incinta parcului, însoțiți de către părinți, ar fi căzut de pe o tiroliană de la aproximativ 3 metri”, transmite IPJ Hunedoara.

Unul dintre copii, în vârstă de 7 ani, a suferit răni severe în urma căzăturii de la înățime, fiind transportat de urgență la spitalul din Hunedoara, cu un elicopter Smurd.

Ceilalți trei, au suferit multiple traumatisme, doi dintre ei au fost duși la spitalul din Deva, iar celălalt a fost transportat tot la spitalul din Hunedoara.

Oamenii legii cercetează cauzele care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.