Panică la un adăpost canin! Flăcările au cuprins clădirea

Incendiu la un adăpost de câini nu departe de Timișoara!

Pompierii au fost solicitați să stingă un incendiu ce a izbucnit la acoperișul unei clădiri, din Giarmata, în care sunt adăpostiți câini. Pentru lichidarea incendiului salvatorii au intervenit două autospeciale de lucru cu apă și spumă, iar lor li s-a alăturat și un echipaj al SVSU Giarmata.

isu 4

Angajații adăpostului au fost cei care au văzut flăcările și au scos imediat câinii din cuști. Din fericire niciun animal nu a avut de suferit, însă cei care au avut mai mult de lucru au fost pompierii, care s-au chinuit minute bune pentru a lichida incendiul care amenința să se extindă și la casele din jur.

CITEȘTE ȘI: Școală cuprinsă de flăcări, în Timiș!

În cele din urmă pompierii au reușit să stingă flăcările, însă pagubele sunt destul de însemnate pentru că focul a afectat acoperișul adăpostului pe o suprafață de 160 mp.

isu 5

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.