Panică în Timișoara, după ce un autocar a luat foc!

Pompierii din Timișoara au intrat în alertă în această după-amiază, din cauza unui incendiu care a izbucnit la un autocar. 

Totul s-a petrecut în zona Pieței Badea Cârțan, ia autocarul era plin cu pasageri. 

Este vorba despre un incendiu la sistemul de frânare al autocarului, a luat foc un cauciuc. La sosirea pompierilor militari cauciucul fumega doar pentru că fusese stins cu stingătoarele de cei aflați la fața locului. Am intervenit și noi, totuși, pentru lichidarea incendiului. Cele 20 de persoane din autocar au fost evacuate. Nu au existat victime”, a declarat Bogdan Mutu, purtătorul de cuvânt al ISU Banat.

autocar 2

Din fericire, chiar dacă informațiile inițiale erau unele alarmante, a fost vorba despre o anvelopă care s-a aprins.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.