Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini, la Timișoara!

Ovidiu Lipan Țăndărică și Fanfara 10 Prăjini, sunt invivații speciali ai Festivalului Fanfarelor, organizat la Timișoara!

Evenimentul va avea loc duminică, 1 octombrie, iar anul acesta Festivalul Fanfarelor ajunce la cea de-a XXIX–a ediție.

CITEȘTE ȘI: Au crezut că au scăpat, dar Big Brother i-a văzut! Ce s-a întâmplat cu zeci de șoferi și motocicliști?

La festival participă: Fanfara Garnizoanei Militare Timişoara, Fanfara „Pro Amicitia” din Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac – Serbia, Fanfarele populare din Mercina, Bănia şi Răcăşdia – Caraş Severin, Fanfara din Giroc, Fanfara Casei de Cultură ”Ion Cojar” din Recaș.

DSC 0053 1

Evenimentul se bucură de prezența maestrului Ovidiu Lipan Țăndărică care va oferi un recital împreună cu Fanfara de la 10 prăjini. 

CITEȘTE ȘI: Doi motocicliști din Timiș, în stare gravă la spital, după un accident cumplit!

Programul festivalului începe de la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, de la ora 12:00, continuă cu parada fanfarelor participante din Piața Victoriei, unde va avea loc un microrecital în fața Operei iar la Sala Capitol din Timișoara, la ora 17:00 va avea loc spectacolul. Intrarea este liberă. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.