Orașele Timișoara și Novi Sad, legate de transportul în comun

Două dintre Capitalele Europene ale Culturii, Timișoara și Novi Sad, ar putea fi legate de transportul în comun.

Autoritățile din cele două orașe poartă discuții pentru realizarea unei conexiuni de transport urban între cele două puncte aflate la aproximativ 150 km distanță. Totul se întâmplă pentru încurajarea turismului.

Să vedem dacă va fi viabil un astfel de transport public susținut de municipalități. Am vrea să strângem relațiile. Nu este încă stabilit cum se va face transportul, va fi cu autobuze de diferite dimensiuni. Nu vă închipuiți că vor fi curse ca la transportul în comun propriu-zis, vor fi câteva curse pe săptămână, în weekend probabil”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Primăria Timișoara poartă discuții similare și cu autoritățile ungare, pentru realizarea unei conexiuni cu orașul Szeged.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.