Operațiunea ”căruța” continuă la Timișoara! Polițiștii locali, în acțiune

Polițiștii locali stau în continuare cu ochii pe timișenii care se plimbă cu căruțele prin oraș.

Agenții din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat în cursul zilei de ieri încă o căruță, pe strada Bujorilor din Timișoara. Conducătorului atelajului s-a ales cu o amendă de 300 lei și a rămas fără atelaj. Căruța a fost ridicată de reprezentanții SDM care l-au transportat la depozitul din Calea Șagului. 

De la demararea acțiunilor de depistare și ridicare a căruțelor care circulă prin Timișoara, fără a deține aviz din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, au fost ridicate peste zece vehicule cu tracțiune animală. 

Polițiștii locali spun că pentru o perioadă de timp căruțașii au evitat să circule prin oraș, dar au revenit, cu atât mai mult cu cât, odată cu venirea sezonului cald mulți timișoreni își fac curățenie prin găspodării ori au început să construiască în curți și contractează posesori de căruțe pentru a transporta deșeurile rezultate.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.