Operaţiune de amploare a poliţiştilor în Timişoara şi Germania! Vizată este o reţea gigant care a traficat mii de migranţi

Acţiune amplă în care sunt implicate autorităţi din România şi Germania dar şi Europol!

Totul pentru destructurarea unei reţele gigant care a traficat peste 2.000 de migranţi.

Este vorba despre persoane din Asia şi din Orientul Mijlociu care îşi doreau să ajungă în state din vestul Europei în special în Germania, iar pentru asta, fiecare plătea între 4000 şi 5.000 de euro. 

CITEŞTE ŞI: Bărbat, ucis pe trecerea de pietoni, de un șofer beat. Cum s-a întâmplat nenorocirea?

Se pare că toţi aceşti migranţi ar fi tranzitat Timişoara, unde erau adăpostiţi în diverse pensiuni.

“Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, pe raza județului Timiș s-ar fi constituit și ar fi acționat, un grup infracțional organizat, având ca scop racolarea, îndrumarea, cazarea și transportul de migranți originari din Orientul Mijlociu și Asia, către statele din Vestul Europei. Membrii grupării făceau parte dintr-o rețea de trafic de migranți constituită la nivel european, dezvoltându-și cu timpul segmente naționale în fiecare dintre statele de tranzit de pe ruta tradițională de migrație, respectiv Turcia-Bulgaria-Serbia-România-Ungaria-Austria-Germania”, transmite IPJ Timiş.

În această dimineaţă mascaţii au descins la 12 adrese din Timişoara şi Aradm, însă acţiuni similare au fost organizate simultan şi în Germania. 

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș lansează noi serii de cursuri în luna martie!

La Timişoara a fost calcat de mascaţi şi liderul reţelei de aici, care în momentul în care forţele de intervenţie au ajuns la uşa lui a aruncat o pungă mare pe geam, conform pressalert.ro.

Momentan nu se ştie ce era în ea. Cert este că bărbatul a fost ridicat şi dus la audieri, la DIICOT Timişoara, acolo unde sunt aşteptaţi şi alţi suspecţi din acest dosar.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.