Skip to main content

Operaţiune de amploare a poliţiştilor în Timişoara şi Germania! Vizată este o reţea gigant care a traficat mii de migranţi

Acţiune amplă în care sunt implicate autorităţi din România şi Germania dar şi Europol!

Totul pentru destructurarea unei reţele gigant care a traficat peste 2.000 de migranţi.

Este vorba despre persoane din Asia şi din Orientul Mijlociu care îşi doreau să ajungă în state din vestul Europei în special în Germania, iar pentru asta, fiecare plătea între 4000 şi 5.000 de euro. 

CITEŞTE ŞI: Bărbat, ucis pe trecerea de pietoni, de un șofer beat. Cum s-a întâmplat nenorocirea?

Se pare că toţi aceşti migranţi ar fi tranzitat Timişoara, unde erau adăpostiţi în diverse pensiuni.

“Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, pe raza județului Timiș s-ar fi constituit și ar fi acționat, un grup infracțional organizat, având ca scop racolarea, îndrumarea, cazarea și transportul de migranți originari din Orientul Mijlociu și Asia, către statele din Vestul Europei. Membrii grupării făceau parte dintr-o rețea de trafic de migranți constituită la nivel european, dezvoltându-și cu timpul segmente naționale în fiecare dintre statele de tranzit de pe ruta tradițională de migrație, respectiv Turcia-Bulgaria-Serbia-România-Ungaria-Austria-Germania”, transmite IPJ Timiş.

În această dimineaţă mascaţii au descins la 12 adrese din Timişoara şi Aradm, însă acţiuni similare au fost organizate simultan şi în Germania. 

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș lansează noi serii de cursuri în luna martie!

La Timişoara a fost calcat de mascaţi şi liderul reţelei de aici, care în momentul în care forţele de intervenţie au ajuns la uşa lui a aruncat o pungă mare pe geam, conform pressalert.ro.

Momentan nu se ştie ce era în ea. Cert este că bărbatul a fost ridicat şi dus la audieri, la DIICOT Timişoara, acolo unde sunt aşteptaţi şi alţi suspecţi din acest dosar.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.