Operaţiune de amploare a poliţiştilor în Timişoara şi Germania! Vizată este o reţea gigant care a traficat mii de migranţi

Acţiune amplă în care sunt implicate autorităţi din România şi Germania dar şi Europol!

Totul pentru destructurarea unei reţele gigant care a traficat peste 2.000 de migranţi.

Este vorba despre persoane din Asia şi din Orientul Mijlociu care îşi doreau să ajungă în state din vestul Europei în special în Germania, iar pentru asta, fiecare plătea între 4000 şi 5.000 de euro. 

CITEŞTE ŞI: Bărbat, ucis pe trecerea de pietoni, de un șofer beat. Cum s-a întâmplat nenorocirea?

Se pare că toţi aceşti migranţi ar fi tranzitat Timişoara, unde erau adăpostiţi în diverse pensiuni.

“Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2017, pe raza județului Timiș s-ar fi constituit și ar fi acționat, un grup infracțional organizat, având ca scop racolarea, îndrumarea, cazarea și transportul de migranți originari din Orientul Mijlociu și Asia, către statele din Vestul Europei. Membrii grupării făceau parte dintr-o rețea de trafic de migranți constituită la nivel european, dezvoltându-și cu timpul segmente naționale în fiecare dintre statele de tranzit de pe ruta tradițională de migrație, respectiv Turcia-Bulgaria-Serbia-România-Ungaria-Austria-Germania”, transmite IPJ Timiş.

În această dimineaţă mascaţii au descins la 12 adrese din Timişoara şi Aradm, însă acţiuni similare au fost organizate simultan şi în Germania. 

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș lansează noi serii de cursuri în luna martie!

La Timişoara a fost calcat de mascaţi şi liderul reţelei de aici, care în momentul în care forţele de intervenţie au ajuns la uşa lui a aruncat o pungă mare pe geam, conform pressalert.ro.

Momentan nu se ştie ce era în ea. Cert este că bărbatul a fost ridicat şi dus la audieri, la DIICOT Timişoara, acolo unde sunt aşteptaţi şi alţi suspecţi din acest dosar.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.