Operațiune contracronometru! Un bărbat a fost salvat de pompieri, după ce a căzut într-un puț adânc de 15 metri

Operațiune de salvare a unui bărbat care a căzut într-un puț adânc de 15 metri. 

Pompierii bihoreni au fost solicitați să intervină de urgență, în municipiul Oradea, pentru salvarea unui bărbat, în vârstă de 33 de ani, căzut într-o fântână.

CITEȘTE ȘI: Proaspetele mămici diagnosticate cu COVID-19 vor beneficia gratuit de sprijin în alăptare și consiliere psihologică! Ce trebuie sa facă?

Două echipaje ale ISU Crișana și un echipaj de terapie intensivă al SMURD au ajuns la scurt timp la fața locului.     

Forțele de intervenție au început rapid operațiunea de recuperare a bărbatului care căzuse într-o fântână secată, adâncă de aproximativ 15 metri.

Unul dintre pompieri a coborât în fântână, cu ajutorul unei scări culisabile, asigurând victima, care era conștientă și cooperantă, pentru acțiunea de evacuare. Cu ajutorul centurilor de siguranță și a corzilor de salvare, bărbatul a fost scos la suprafață.

CITEȘTE ȘI: Descoperă diversitatea uimitoare a bucătăriei din Banat! Patrimoniul gastronomic, promovat de Asociația Acasă în Banat

Echipajul medical sosit la fața locului a evaluat starea victimei care prezenta policontuzii, și s-a decis transportarea băbatului la Unitatea de Primire Urgențe.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

VIDEO: Dominic Fritz, umilit de un puştan, de Ziua Naţională a României! Ce a putut să îi facă adolescentul?

După parada de 1 Decembrie, de la Timişoara, primarul oraşului, Dominic Fritz a vrut să facă o baie de mulţime.

Ziua Națională a României, sărbătorită și la Teatrul Național din Timișoara cu un spectacol premieră!

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara aniversează în această seară Ziua Națională a României, cu un spectacol premieră.

FOTO ŞI VIDEO: Paradă militară, elicoptere și prezentarea tehnicii din dotare, de Ziua Națională a României, la Timișoara

Mii de oameni au venit în această dimineață în centrul Timișoarei să vadă parada militară de 1 Decembrie.

Concert caritabil de Crăciun! Polițiștii locali, studenții Universității de Științele Vieții, elevi dar și artiști locali cântă ”Împreună pentru comunitate!”

Poliția Locală Timișoara împreună cu Departamentul Cultural al Universității de Științele Vieții ,,Regele Mihai I” din Timișoara organizează Concert Caritabil de Crăciun.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.