Ofertă la avion! Cu 10 euro, în toată Europa

O nouă ofertă, marca Ryanair! Compania aviatică a scos la vânzare bilete, pentru toată Europa, la doar 9,99 de euro.

Oferta este valabilă următoarele opt zile.

 Ryanair lansează astăzi ‘Săptămâna Cyber’, cea mai mare promoție a sa din toate timpurile, oferind 8 zile devânzări promoționale pe pagina web Ryanair.com și aplicația pentru mobil Ryanair.

 Dând startul astăzi cu o promoție uriașă de Anul Nou, Ryanair a scos la vânzare 250,000 de locuri de la 9.99€ din peste 400 de rute, pentru călătorii în ianuarie și februarie, care pot fi rezervate până la miezul nopții, astăzi. 

 Clienții trebuie să stea cu ochii pe Ryanair.com și paginile de Facebook și Twitter ale Ryanair pentru cele mai fierbinți oferte din Săptămâna Cyber.

 “Temperaturile au scăzut și odată cu ele și tarifele noastre, iar noi lansăm “Săptămâna Cyber”, săptămâna noastră de vânzări promoționale cea mai mare din toate timpurile. Avem 8 zile de promoții incredibile”, a declarat Robin Kiely, Ryanair.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.