Ofertă de la Ryanair: Bilete la 5€, pe toate rutele

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Compania aeriană Ryanair pune la bătaie 20.000 de bilete la prețul de 5€, pentru toate destinațiile.

Oferta este valabilă pentru Timișoara, în perioada 6 februarie – 31 martie, iar locurile trebuie rezervate până astăzi, la miezul nopții. Totul se întâmplă la 5 luni de la venirea companiei aeriene pe Aeroportul Timișoara.

Ryanair a reușit deja record al rezervărilor în avans pentru rutele sale ce alcătuiesc calendarul Vara 2017 Timișoara și care include 7 noi rute de vară către București, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra și Milano.

Compania Ryanair este încântată să marcheze aniversarea a 5 luni de tarife reduse la Timișoara prin scoaterea la vânzare a peste 20,000 de locuri, la doar 5€. Suntem mulțumiți de rezervările în avans record pe rutele din cadrul Calendarului Vara 2017 Timișoara, care include 7 rute noi către București, Berlin, Bruxelles, Dusseldorf, Frankfurt, Londra Stansted și Milano Bergamo, care vor aduce 600,000 de clienți pe an și vor susține 450 de locuri de muncă la Aeroportul Timișoara, totul pentru că noi continuăm să creștem traficul și investițiile în regiunea Banat și România. Pentru a nu rata această promoție extraordinară invităm clienții să viziteze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, a declarat Denis Barabas, reprezentantul Ryanair.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Razie pe șoselele din județ! Peste 500 de sancțiuni

Polițiștii rutieri timișeni, pe șoselele din județ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Un bloc evacuat în mijlocul nopții, după ce un apartament de la etajul 4 a luat foc!

Noaptea trecută, pompierii au fost solicitați să intervină pentru a stinge un incendiu ce a cuprins un apartament de la etajul patru al unui bloc.

O săptămână cu întreruperi zilnice de apă, în Recaș!

Aquatim anunță lucrări de spălare a rețelei de distribuție, în următoarea săptămână, la Recaș!

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.