Skip to main content

Oamenii fără adăpost, salvaţi de pe străzi de pompieri!

Oamenii fără adăpost au fost ridicaţi în ultimele zile de pe străzi şi duşi în centrele specializate!

Din cauza temperaturilor scăzute autorităţile au intrat în alertă şi au fost trimise echipe de salvare pentru a-i salva de la îngheţ pe oamenii fără adăpost care hoinăresc pe străzi. Numai în ultimele două zile Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Banat” a făcut 14 misiuni de patrulare pentru identificarea persoanelor fără adăpost.

om al strazii 2

În total au fost identificate 7 persoane, acestea au fost transportate la UPU, după care au fost transportate în adăposturi.
Autorităţile fac şi un apel către toţi cetăţenii care văd persoane fără adăpst. Aceştia sunt rugaţi să sune de urgenţă la 112,  pentru ca oamenii de pe străzi să fie preluaţi de echipajele de salvatori.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.