Skip to main content

O tânără de 19 ani, dispărută de aproape cinci zile! Tatăl fetei cere ajutorul tuturor pentru a o găsi

O tânără de 19 ani a dispărut încă de joia trecută, iar de atunci nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea.

Tatăl tinerei a alertat Poliția și cere ajutor tuturor pentru a o găsi.

La data de 07 octombrie 2023, în jurul orei 15:27, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Geoagiu au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, fiica acestuia Sărariu Bianca Elena, în vârstă de 19 ani, din orașul Geoagiu, județul Hunedoara, nu a mai fost văzută din data de 05 octombrie 2023, sesizând dispariția acesteia”, transmite IPJ Hunedoara.

Tânăra dispărută are următoarele semnalmente: păr lung de culoare brunet, înălțime 1,55 m, ochii verzi, prezintă pistrui pe față, prezintă cicatrice la piciorul drept și o cicatrice cezariană.

La data plecării, femeia purta ca obiecte de vestimentație o pereche de blugi de culoare albastru și o bluză de culoare maro.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.