O parte din mândria Timișoarei! Cei mai buni elevi de la CNB, premiați la Gala Excelenței

| Alice TRIFU | | Lasă un comentariu

Sunt deștepți, muncitori și talentați, iar pentru acest lucru merită toată aprecierea.

Elevii cu rezultate excepționale de la Colegiul Național Bănățean au fost, astăzi, premiați în cadrul Galei de Excelenţă a liceului! Continuând tradiţia, în Aula Magna a Universităţii de Vest din Timişoara a avut loc a patra ediţie a evenimentului ce a avut drept scop recompensarea muncii, din anul școlar 2015-2016, a celor mai buni elevi.

Avem 88 de elevi premiați pentru rezultatele deosebite de la concursuri, 47 de elevi cu media generală 10 în anul școlar precedent, și vom decerna și titlul de Elevul Anului. Mai dăm un premiu special pentru 20 de ani de la înființarea trupei de teatru Heavenly Hell a Colegiului Național Bănățean”, a declarat Sorin Ionescu, directorul liceului.

cnb 3 converted

Elevul anului la CNB a fost desemnată Iulia Florișteanu, adolescentă care a reușit performanța de a fi acceptată la cinci universități de top din Marea Britanie, și care a ales să urmeze cursurile de la Oxford.

CITEȘTE ȘI: Ea este eleva din Timișoara pentru care se bat marile universități din Anglia!

În ultimele săptămâni am primit multe vești. Am aflat că am intrat la Oxford, iar acum am aflat că primesc acest premiu. Au venit toate deodată„, a spus Iulia.

De la Gala Excelenței a CNB cu un premiu a plecat și primarul Nicolae Robu. În semn de mulțumire, profesorii și elevii i-au acordat o plachetă pentru că a reușit să achiziționeze campusul liceului.

CITEȘTE ȘI: PREMIERĂ PE ȚARĂ! Toate clădirile istorice din județul Timiș, într-o bază de date electronică

cnb 2 converted

Am depus mari strădanii să ajungem să devenim proprietari asupra campusului de la CNB. A durat puțin, dar mă bucur că am reușit să-mi îndeplinesc această promisiune și de acum încolo putem aloca fonduri pentru modernizări”, a spus primarul Nicolae Robu, care promite că ia în considerare și idea construirii unui bazin de înot pentru elevii de la CNB.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Atenţie, şoferi! Se închide strada Mircea Hoinic din Timişoara

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara a primit aviz favorabil din partea Comisiei de circulație pentru închiderea traficului rutier pe strada Mircea Hoinic.

FOTO Sute de agenţi economici, la seminarul de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedura Fiscală, organizat de CCIAT

Seminar de informare privind modificările aduse Codului Fiscal şi Codului de Procedură Fiscală, organizat de CCIAT în parteneriat cu Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Timișoara.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.