O nouă zi cu emoții pentru elevii din anii terminali! Au simulat examenul la proba de profil

Din nou emoții pentru elevii de clasa a VIII-a, a XI-a și a XII-a! Astăzi au simulat proba scrisă a Evaluării Naționale și a Bacalaureatului, la proba de profil.

Aproape 15.000 de elevi din Timiș au trecut astăzi prin febra examenelor. Aceștia și-au testat cunoștințele la matematică sau istorie, în funcție profil.

La fel ca în anii trecuți, notele obținute nu vor fi trecute în catalog, rezultatele fiind doar discutate la nivelul fiecărei instituții de învățământ, pe baza acestora urmând a fi luate măsuri pentru îmbunătățirea performanței școlare.

Elevii de clasa a VIII-a au terminat astăzi cu simularea examenului, ei susținând doar două probe, la limba română și matematică, iar acolo unde a fost cazul și la limba maternă.

Tot astăzi au terminat cu examenul și elevii de clasa a XI-a, în timp ce absolvenții de clasa a XII-a mai au mâine o probă, cea la alegere. Aceștia din urmă vor afla rezultatele în data de 31 martie.

UPDATE

Doi elevi au fost eliminați din examen. Unul de clasa a XII-a din Sânnicolau Mare, iar cel de-al doilea este elev în clasa a XI-a la Liceul Emanuil Ungureanu din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.