Skip to main content

O nouă dezbatere publică pentru reconfigurarea Zonei Mocioni! Proiectul iniţial a fost modificat

Primăria Municipiului Timișoara, împreună cu proiectantul Total Business Land SRL, organizează o nouă dezbatere publică a proiectului ,,Regenerare urbană – Zona Piața Mocioni”.

Sugestiile și propunerile timișorenilor venite în urma prezentării din 7 iunie au fost colectate și integrate în proiect.

CITEŞTE ŞI: Începe Festivalul de Jazz de la Timişoara! Vezi aici programul complet al concertelor

Astfel, noul concept pentru investiția de regenerare urbană, cu modificările aferente, va fi făcut public, joi, 29.06.2023, începând cu ora 17:00.

Dezbaterea va ave loc în sala de festivități „Preot Ioan Imbroane” a Parohiei Iosefin, Piața Alexandru Mocioni 9 (Küttl).

“Mulțumim mult tuturor celor care și-au arătat interesul în viitorul cartierului lor și au contribuit cu timp și idei. Sugestiile au fost primite fizic în cadrul prezentării, precum și online pe platforma primăriei: https://decidem.primariatm.ro”, transmite Primăria Timişoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.