Skip to main content

O mamă disperată a sunat în toiul nopții la Poliție pentru a cere ajutor! Fiul ei de 15 ani nu a mai ajuns acasă și nu a mai putut lua legătura cu el

Polițiștii au fost alertați în miez de noapte de o mamă disperată care nu a mai reușit să dea de fiul său care a plecat în oraș cu prietenii.

”În data de 03 noiembrie 2023, în jurul orei 04:30, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că fiul  său, Munteanu Armando Mihăiță (foto), în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma verificărilor făcute, polițiștii au stabilit faptul că băiatul a plecat seara trecută în jurul orei 22:00, cu mai mulți prieteni de la bloc și nu a mai revenit.

Băiatul are următoarele semnalmente: înălțime aproximativ 1.60 m, constituție atletică, păr negru, nu poartă ochelari, față ovală, ochi căprui. La momentul plecării voluntare era îmbrăcat cu pantaloni de trening, de culoare gri,  hanorac negru și purta încălțăminte sport de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii minorului să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.