Skip to main content

O furtună de jumătate de oră a făcut prăpăd în Banat! Acoperișuri smulse și stâlpi puși la pământ

De jumătate de oră a fost nevoie pentru ca furtuna să  lase dezastru în urmă!

Mai multe case și instituții au rămas fără acoperiș, iar vântul puternic a pus la pământ copaci și stâlpi de electricitate în județul Caraș-Severin.

CITEȘTE ȘI:Cod galben de inundații! Vizate, mai multe râuri din Banat

Timp de jumătate de oră județul Caraș-Severin a fost sub cod portocaliu de grindină, descărcări electrice, intensificări de vânt și vânt cu aspect de vijelie. A fost însă suficient ca  mai multe zone ale județului au fost serios afectate. Pompierii au fost solicitați să elibereze șoselele, unde s-au rupt copaci și au căzut stâlpi, în localitățile Prisaca și Constantin Daicovici. Au fost luate de vânt acoperișuri de pe case.

Un copac a căzut pe firele de înaltă tensiune pe DJ 683 între Oțelu Roșu și Poiana Mărului. Un copac a ajuns și pe DN 68, în localitatea Vama Marga

CITEȘTE ȘI: Cursă de coşmar! Un autocar cu 46 de pasageri, implicat într-un accident în lanț pe DN 6!

Nici instituțiile nu au scăpat de urgia naturii. Într-o comuna Copăcele furtuna a decopertat parțial clădirea Primăriei, a Poliției și a Școlii Generale, în timp ce în Zăgujeni vântul a luat pe sus o parte din acoperișul Căminului Cultural.

 

(sursa foto: arhivă)

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.